husqvarna_roulette.webblogg.se

Moppemek, tankar på och om hur göra en Husqvarna Roulette 3832 -58a till en blickfångare med bra prestanda

Verkligen störande!

Publicerad 2016-04-26 15:04:00 i Allmänt,

Har nu fått dit flinta cylindern och bingkopian på Rouletten. En adapter är tillverkad för att förgasaren ska gå fritt över växelarmen. 
Sitter som en smäck och funkar bra, 54,5 på gpsen, men för att få det hela att lina så att hålet i förgasaren passar med adaptern som sen passa mot cylindern. Förgasare och adapter ordnade jag ett par styrningar till. Men mot cylindern så blir det ett "steg" som måste justeras känner jag, det är ju fullt flöde vi pratar om här! 😊
Kanten syns nedanför adapterplattan som för övrigt är 15 mm tjock. Går nog att få ner en bit till, till typ 11-12 mm. Nästa bekymmer är kopplingen eller wiren till kopplingen. Justeringen sitter framemot mot cylindern och iom att flinta motorn original är lite "förskjuten" gör att de nedre kylflänsarna måste kapas av. 
Nåja det känns som ett fredagsnöje, då jag verkligen vill ha alla wires dragna som orginal då kåpor och sånt ska dit, sen blir det inte massa wirehöljen i vägen heller. 
Annars så är den andra motorn eller block och kåpor ivägskickade på eloxering. Hoppas på att det blir silverfärg eller natur duger, men visst vore det snyggt med kopparfärgade kåpor och block? 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela